ATT VARA STUDENTKONSULT

Vårt erbjudande

Att vara studentkonsult är både roligt och ger värdefulla erfarenheter som hjälper dig ut på arbetsmarknaden efter din studietid. Uppdragen är kvalificerade och ligger i linje med din utbildning vilket gör dem till en värdefull merit för framtiden. De varierar även i omfattning vilket gör att du kan välja ett uppdrag som passar dig och dina förutsättningar, allt från extra arbete ett antal timmar i veckan till arbete på heltid under en viss period.

Ett uppdrag kan genomföras enskilt, i team om två eller i större grupper beroende på upplägg och omfattning. Variationen kan ge dig som student möjligheten att hitta uppdrag som passar just dig och är inom ett område du är intresserad av. Det är en perfekt möjlighet att bygga på ditt CV och samtidigt testa dina kunskaper i skarpa uppdrag.

BLI STUDENTKONSULT

Registrera dig

Vi söker studenter från alla utbildningar och årskurser vid Linköpings universitet som vill jobba som studentkonsulter. Är du nyfiken så kika på de tillgängliga uppdrag som finns nu.

Hittar du inget som passar dig, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig för en intervju. Du får då möjlighet att träffa våra rekryterare som hjälper dig hitta rätt uppdrag för dig.

Intresseanmälan

Referensberättelser

Viktor Eriksson

Konsult – Energi, miljö, management

Karolina Bergman

Konsult – Civilekonom

Axel Anhammer

Konsult – Maskinteknik

Hjalmar Endre

Konsult – Maskinteknik

Emmy Englund

Konsult – Systemvetenskap

Carl Hampus Hedén

Konsult – Maskinteknik

Daniela Sundin

Konsult – Civilekonom

Klara Smeds

Konsult – Energi, miljö, management

Nellie Engström

Konsult – Medieteknik

Stina Lisspers

Konsult – Civilekonom

Tom Larsson

Konsult – Informationsteknik

Katarina Iversen

Konsult – Kognitions-vetenskap

André du Rietz

Konsult – Elektronikdesign

Tillgängliga uppdrag

Tillgängliga uppdrag