CIVILINGENJÖR – MASKINTEKNIK

Axel Anhammer

Utbildning:
4e året civilingenjör – maskinteknik

Uppdrag:
3-D modellering och marknadsverifiering 

Beskriv uppdraget/uppdragen du har/har haft hos Unitalent?
I uppdraget som 3-D modellerare skapar jag tillsammans med några andra konsulter från Unitalent husmodeller till energianalyser. Ett uppdrag med mycket eget ansvar vilket gör det extra lätt att kombinera med skolan.  

I mitt andra uppdrag jobbar jag tillsammans med ett startup inom elektronik. Min huvuduppgift är att hjälpa företaget finna framtida kunder och samarbetspartners. Ett otroligt lärorikt och varierande uppdrag.    

Vad har du fått med dig för erfarenheter och vad har varit mest lärorikt under din tid hos Unitalent?  
Jag har fått möjlighet att arbeta praktiskt med saker jag läst om i min utbildning, vilket givit mig en bättre bild av vad jag vill arbeta med efter min examen. Har även varit lärorikt att testa hur det är att arbeta som konsult.  

 Vad är det bästa med konsultuppdrag hos Unitalent? 
Finns många saker jag gillar med mina uppdrag på Unitalent, men det som sticker ut mest är att få jobba tillsammans med otroligt duktiga och drivna människor. På mina uppdrag arbetar jag med allt ifrån entreprenören eller forskaren bakom företaget till företags– eller projektledare. En väldigt lärorik och inspirerande miljö att arbeta i.  

Skulle du rekommendera andra studenter att arbeta hos Unitalent? Varför? 
JA! Att få möjligheten till ett extrajobb som ger en inkomst, relevant arbetslivserfarenhet och kul arbetsuppgifter känns som en väldigt bra deal.