CIVILEKONOMPROGRAMMET

Timothy Lamonde

Utbildning:
Civilekonomprogrammet, 3:e året

Beskriv uppdraget/uppdragen du har/har haft hos Unitalent?
Jag har jobbat som säljare på ett spännande techbolag som heter Senion. Här har jag hand om kundrelationer från start till mål, vilket innefattar att bygga relationer med såväl nya som existerande kunder och sälja in Senions tjänster. 

Vad har du fått med dig för erfarenheter och vad har varit mest lärorikt under din tid hos Unitalent?  
Under min tid hos Unitalent har jag ingått i deras sälj- och marknadsteam, och inom denna har vi haft olika typer av workshops såsom presentationsteknik och CV-stuga för att nämna några. Utöver det sociala (via Zoom i dessa pandemitider), så tar jag verkligen tillvara på dessa erfarenheter som kommer vara till stor hjälp i framtiden. 

Vad är det bästa med konsultuppdrag hos Unitalent? 
Det är en väldigt familjär stämning, och det känns väldigt tryggt att veta att alla bryr sig om varandra och hjälper till om det skulle behövas.  

Skulle du rekommendera andra studenter att arbeta hos Unitalent? Varför? 
Det skulle jag verkligen göra! Man får mycket ansvar, och för mig är det extra roligt att det finns en större variation och mer spännande uppdrag än vad man kan hitta på andra ställen. 

Skulle du rekommendera andra studenter att söka uppdraget hos Senion? Varför? 
Definitivt! Här har jag fått möjligheten att komma till ett spännande bolag, där din fantasi is the limit”. Utöver att du har möjligheten att jobba med stora kunder och globalt, så har du själv möjligheten att inte bara utveckla dina egna säljkunskaper utan du får också en inblick i hur entreprenörskap fungerar och kan skapa ett riktigt stort nätverk.